POZNATI SVI POLUFINALISTI, KREĆE VELIKA ZAVRŠNICA U SD DUBRAVA

Odigrane su posljednje četvrtfinalne utakmice desetog MC Plus Zagreb Winter Cupa te smo saznali po četiri najbolje momčadi u svim kategorijama koje će se boriti za titulu osvajača ovog prestižnog turnira.

event 06.01.2024.
FOTO: Marin Sušić

U polufinalu U-17 turnira i ove godine gledat ćemo Pizzeriju Z1 koja je rezultatom 4:1 svladala zagorsku ekipu AP Smiljanec. Pizzeriji Z1 u velikoj završnici pridružit će se momčad Trgoplast koja je minimalnim rezultatom 1:0 porazila Gorenc Transporte.

Kod U-19 turnira,  ekipa Plan Prestige, drugoplasirana iz proteklog izdanja, ponovno se našla u polufinalu slavivši nad Maxformom rezultatom 2:1. Vrlo uzbudljivu četvrtfinalnu utakmicu ponudile su momčadi MNK Prigorac – NIKHOF d.o.o. te Frizerski salon Lorena, a nakon raspucavanja šesteraca kartu za polufinale osigurali su momci iz Frizerskog salona Lorena.

FOTO: Marin Sušić

U U-21 kategoriji u polufinalu ćemo gledati ekipu Delta transport i Pizzeria S.O.S koja je s minimalnih 2:1 porazila momčad Movistara. U četiri najbolje ekipe U-21 kategorije ušli su i dečki iz MNK MC Plus Sveta Nedelja koji su slavili nad Caffe barom Simpa rezultatom 3:1. 

” Pola ekipe, uključujući mene, inače igra veliki nogomet u klubovima poput HAŠK-a, Gorice, Krškog, Mladosti iz Ždralova, Dubrave te Trnja. Razočarani smo porazom u četvrtfinalu jer smo odigrali izuzetno dobar turnir i nadali smo se da ćemo ga okruniti medaljom. Sreća ovoga puta nije bila na našoj strani, okrećemo se obavezama u našim klubovima, a svaki idući turnir napadamo zlato jer imamo kvalitete. Inače, turnir je zaista odličan i organizacija je vrhunska”, rekao je Petar Jozić iz CB Simpa.

U ženskom dijelu turnira, gledat ćemo cure iz ŽMNK Alumnus CB Sport koje su svladale ekipu CB Lula – Lucka studio – Kartel zastupanje rezultatom 4:1.

FOTO: Marin Sušić

”S obzirom na naše nogometno znanje i iskustvo, jako smo zadovoljne. Zaustavljene smo od puno kvalitetnije i bolje ekipe. Cure su uigrane i to se vidi. Primile smo na početku nespretan gol, poslije toga i drugi. Nakon toga smo zabile, mislile smo da ćemo se možda moći vratiti u utakmicu, ali nažalost nismo. Sve u svemu, nemamo za čime žaliti. S obzirom na to da smo sve rukometašice, ovo je za nas uspjeh i mislim da je ovo samo početak jedne lijepe priče ekipe CB Lula. Vidimo se ponovno u prosincu”, izjavila je Lucija Švigač iz ekipe CB Lula – Lucka studio – Kartel zastupanje.

S nestrpljenjem iščekujemo početak velike završnice u SD Dubrava kada ćemo saznati tko će se ove godine okruniti titulom najbolje ekipe na MC Plus Zagreb Winter Cupu.

FOTO: Marin Sušić

Pozivamo sve ljubitelje futsala da dođu podržati ovaj malonogometni spektakl u Sportsku dvoranu Dubrava u što većem broju. Cijena dnevne ulaznice za završna dva dana natjecanja iznosit će 5€. Napominjemo, kako će završnica turnira ponuditi iznimno bogati program, uz pratnju DJ-a, te bogatu nagradnu tombolu za posjetitelje. Osiguran je i izravni televizijski prijenos svih utakmica u programu Sport Klub televizije.

Raspored utakmica za 6. i 7. siječnja pogledajte OVDJE.