NA DESETOM IZDANJU ZAGREB WINTER CUPA SNAGE ĆE ODMJERITI VIŠE OD 70 EKIPA

Završene su prijave za deseto izdanje Zagreb Winter Cupa, a ovaj, sada već tradicionalni međunarodni futsal turnir za žene i mlađe muške kategorije u svom jubilarnom izdanju okupit će više od 70 ekipa.

event 08.12.2023.
FOTO: Marin Sušić

Iz organizacije poručuju kako su vrlo zadovoljni takvim odazivom.

”Ponosni smo što je Zagreb Winter Cup stigao do svog desetog izdanja, a isto tako smo ponosni i na to što ekipe vole igrati ovaj turnir te se vraćaju iz godine u godinu. To potvrđuje i broj prijavljenih sastava. Želimo svima puno sreće, a mi ćemo se kao i svake godine potruditi da turnir bude na najboljem mogućem nivou”, rekao je Dario Klepo iz Organizacijskog odbora Zagreb Winter Cupa.

Turnir će započeti 22. prosinca. Utakmice grupne faze odigravat će se u SD OŠ Granešina i u Boćarskom domu dok će organizatori naknadno objaviti u kojoj će se dvorani odigrati velika završnica turnira koja je na rasporedu 6. i 7. siječnja 2024. godine.

FOTO: Marin Sušić

Uoči početka turnira održat će se i ždrijeb skupina, a o točnom terminu ždrijeba ekipe će biti naknadno obaviještene.

Organizatori napominju kako su preostala otvorena još dva slobodna mjesta u kategoriji U-19 te jedno slobodno mjesto u sklopu Ženskog futsal turnira, a sve informacije oko prijava zainteresirane ekipe mogu dobiti na email info@zgwintercup.com.

Podsjetimo, u ženskoj kategoriji naslov ponovno brani ŽMNK Dinamo, dok su prošlogodišnji osvajači u mlađim kategorijama bili: CB Soho-Samarijanac (U-17), Caffe bar Barca (U-19), Poliklinika Milojević (U-21).

Nakon godinu dana stanke, naslovni sponzor turnira ponovno će biti tvrtka MC Plus d.o.o. pa će turnir u svom desetom izdanju ponovno nositi naziv MC Plus Zagreb Winter Cup.