ZAGREB WINTER CUP I OVE GODINE NA TV EKRANIMA

Zagreb Winter Cup završio je s utakmicama za 2022. godinu. Nastavak natjecanja slijedi 2. siječnja, a u Novoj godini naše natjecatelje očekuju brojni noviteti.

event 31.12.2022.
FOTO: Marin Sušić / Zagreb Winter Cup

U 2023. godini natjecanje će se održavati u dvije dvorane, SD Trešnjevka i SD OŠ Granešina. Već s prvim novogodišnjim natjecateljskim danom vraćaju se i internet prijenosi određenih utakmica po čemu je naš turnir uvijek bio poznat.

Veseli nas što možemo najaviti kako je i ovoga puta osiguran televizijski prijenos završnice Zagreb Winter Cupa. Naš medijski partner bit će SportKlub koji će putem programa Nova Sport za gledatelje u regiji prenositi sve utakmice iz SD Trešnjevka koje se igraju 6. i 8. siječnja.

FOTO: Vedran Tolić

Također smo postigli dogovor i sa Sportskom televizijom o prijenosu nekoliko utakmica završnice ZWC-a tako da će njihovi gledatelji i ove godine imati prilike gledati najbolje što futsal nudi u mlađim kategorijama te u ženskoj konkurenciji.

Kao što je to bio slučaj i prošle godine, tako će i ove godine na završnici Zagreb Winter Cupa u upotrebi biti Video support sustav, odnosno futsal verzija VAR-a, koji će sucima pomoći u donošenju nekih kompleksnih odluka. Naglasimo kako je naš turnir i dalje jedino natjecanje u Hrvatskoj, a i šire, koje koristi ovaj sustav koji je premijerno prezentiran na FIFA SP u futsalu 2021. godine.

Cijena dnevne ulaznice s početkom eliminacijske faze iznosit će 3€ (22,60 HRK), dok će na završnici ista biti nešto skuplja, a iznosit će 5€ (37,67 HRK). Napominjemo, kako će završnica ZWC-a ponuditi iznimno bogati program, uz nagradnu tombolu za posjetitelje.

FOTO: Marin Sušić

Join the futsal revolution! #ZGwinterCUP