U-21 KATEGORIJA PONUDILA ODLIČNE UTAKMICE, SD ĐURMANEC OSIGURAO ELIMINACIJSKU FAZU

Peti dan natjecanja na Zagreb Winter Cupu igrao se u Nogometnom centru Šalata, a gledatelji su imali prilike pogledati nekoliko odličnih dvoboja u kategorijama U-19 i U-21.

event 29.12.2022.
FOTO: Marin Sušić / Zagreb Winter Cup

Momčad K-F autodijelova odigrala je dvije utakmice te je upisala maksimalnih šest bodova, čime je osigurala osminu finala u kategoriji za igrače do 19 godina starosti. Sa 4:2 svladali su Mungose, dok su protiv Sportija slavili s 3:1.

”Bilo je napeto, ali smo ipak došli do dvije pobjede. Nismo baš uigrani, ali ipak smo bili bolji u tom nekom futsal sistemu i dodavanjima. Ja sam kao golman zeznuo dvije lopte, pa se zbog toga malo grizem, ali sve u svemu, važne pobjede i dobre utakmice. Na Zagreb Winter Cupu smo igrali i prošle godine. Mislim da je turnir jako dobar, da se u njega treba više ulagat i stvarno sve pohvale”, izjavio je Frano Krcunović iz momčadi K-F autodijelovi.

FOTO: Marin Sušić

U-21 kategorija ponudila je nekoliko vrhunskih utakmica kojih se ne bi posramili niti najjači seniorski turniri. Ljepoticu kola odigrali su SD Đurmanec i Pole Trade, a s 3:1 slavili su igrači iz Đurmanca. Pred kraj utakmice došlo je do malo nervoze u redovima Pole Tradea pa je ”pocrvenio” Leon Lacić – Klarić.

U jedne od favorita turnira isprofilirali su se Bratići, predvođeni Franom Vukelićem, koji je u više navrata igrao završnicu Zagreb Winter Cupa, a ovo mu je ”posljednji ples” na ovome turniru. Bratići su  visokih 7:1 svladali svoju prvu prepreku, momčad Squarea.

”Dosta nam znači što se turnir ipak održao ove godine jer možemo igrati u svom uzrastu protiv svojih prijatelja. Tradicija već postoji duži niz godina tako da sve pohvale za ovaj turnir. Drago mi je da smo pobijedili u prvoj utakmici. Dogovorili smo se da igramo ozbiljno, pokazali smo svoju kvalitetu i na kraju slavili sa 7:1”, rekao je Ante Kozina iz ekipe Bratići.

FOTO: Marin Sušić

Turnir se nastavlja osminom finala u kategoriji U-17 i utakmicama grupne faze ženskog futsal turnira, a raspored možete vidjeti OVDJE.