SJAJNIM UTAKMICAMA ZAPOČEO ZAGREB WINTER CUP

Nakon dugog iščekivanja i nekoliko neplaniranih odgoda, napokon je započelo deveto izdanje Zagreb Winter Cupa. Turnir je otvoren utakmicama U-17 turnira, a prvog dana natjecanja odigrana je i jedna utakmica za igrače do 19 godina starosti.

event 22.12.2022.
FOTO: Marin Sušić / Zagreb Winter Cup

Natjecanje su otvorile momčadi Pizza Factory i Fenix Events. Utakmicu je bolje otvorila momčad Pizza Factoryja koja je povela 3:0, ali Fenix Events ubrzo smanjuju zaostatak na 3:2. Pizza Factory zaključuje utakmicu s još dva gola za konačnih 5:2. Hat-trick kod Pizza Factoryja postigao je Ante Renić.

Ista momčad morala je odraditi još jednu utakmicu, ovoga puta protiv sastava Super Mario. U ovoj utakmici Pizza Factory slavio je s 1:0, golom Jelkovića iz prve minute susreta. Ovom pobjedom osigurali su daljnju fazu natjecanja, dok će Fenix Events i Super Mario međusobno igrati za plasman u eliminacijsku fazu natjecanja.

FOTO: Marin Sušić

U sklopu U-17 turnira odigrana je još jedna utakmica u kojoj je CB Soho svladao Jelkovec sa 5:2, a u utakmici se posebno istaknuo trostruki strijelac Hrvoje Varga.

Natjecanje u U-19 kategoriji otvorili su Plan Prestige i Grill Pizzeria Mayana, a slavili su dečki iz Plan Prestigea rezultatom 2:1

”Dojmovi su odlični. Utakmica je bila teška, čvrsta i s teškim protivnikom. Sviđa mi se turnir za sada. Osjeća se jača konkurencija u ovoj U-19 kategoriji. Ovo nam je druga godina na Zagreb Winter Cupu. Bili smo dosta tužni kad smo čuli da bi se turnir mogao otkazati jer smo se dugo pripremali za njega i jako nam je važan. Uvježbavali smo ekipu i igrali druge turnire kako bi napali ovogodišnji trofej”, rekao je Ronald Jahaj iz pobjedničke momčadi Plan Prestige.

FOTO: Marin Sušić

U-17
PIZZA FACTORY –
FENIX EVENTS 5:2 (Renić 3, Jeleković, Drmečić ; Kunert, Čačulović)
JELKOVEC – CB SOHO 2:5 (Radešić, Janušić ; Varga 3, Blažev, Ropar)
SUPER MARIO – PIZZA FACTORY 0:1 (Jelković)

U-19
PLAN PRESTIGE –
GRILL PIZZA MAYANA 2:1 (Zeljko – AG, Ivanuš ; Jerakić)

Natjecanje se nastavlja sutra utakmicama u mlađim muškim kategorijama, a sve utakmice igrat će se u Nogometnom centru Šalata na Zagrebačkom velesajmu.

Petak, 23. 12.
16:30, CB SOHO – OLD SCHOOL (U-17)
17:00, CAFFE BAR SPORT – PEP TEAM (U-17)
17:30, OLD SCHOOL – JELKOVEC (U-17)
18:00, PELIKS – MNK DOMINIK SAVIO (U-17)
18:30, MNK MC PLUS – SC FLEGAR (U-19)

FOTO: Marin Sušić