ZAGREB WINTER CUP IPAK NASTAVLJA SVOJU PRIČU

Obavještavamo sve prijavljene ekipe za deveto izdanje Zagreb Winter Cupa da će se turnir ove godine IPAK ODRŽATI.

event 18.12.2022.
FOTO: Marin Sušić

Naime, kao što svi znate, ove godine susreli smo se s nepredviđenom situacijom otkazivanja glavnog sponzora u zadnji čas te je održavanje turnira bio pod velikim upitnikom. Zadnjih dana na sve moguće načine pokušali smo spasiti Zagreb Winter Cup jer znamo koliko ovo natjecanje znači za mlade generacije, ali i žene.

Nakon objave našeg članka o mogućem gašenju turnira primili smo mnogo poruka podrške i beskrajno svima hvala na tome. Tvrtka koja je do sada bila glavni sponzor, odlučila je ipak manjim iznosom doprinijeti turniru, a javile su nam se još dvije tvrtke s manjim potporama. Iako sve to skupa neće biti dovoljno da podmirimo troškove turnira, odlučili smo, entuzijastični kakvi smo i inače, turnir ipak održati.

FOTO: Vedran Tolić

Sve sponzore, kako nove, tako i stare, kojima se još jednom zahvaljujemo, predstavit ćemo u članku na našoj web stranici u ponedjeljak.

Nadamo se da ćete shvatiti ako ove godine turnir neće biti tako megalomanski organiziran kako ste inače navikli, ali trudimo se za vas učiniti najbolje što možemo uz trenutne mogućnosti.

Turnir će započeti utakmicama u srijedu 21. prosinca, a ždrijeb će se održati u ponedjeljak 19. prosinca. Finalni dan turnira, prema ranije najavljenom rasporedu, održat će se 8. siječnja uz TV prijenos finalnih utakmica.