ZAGREB WINTER CUP SE VRAĆA, KRENULE PRIJAVE ZA TURNIR

Vraća se Zagreb Winter Cup, najjači ženski futsalski turnir u regiji te jedan od najmasovnijih u kategorijama U-17, U-19 te U-21 za mladiće. Deveto izdanje turnira održat će se u brojnim zagrebačkim sportskim dvoranama, a trajat će od 17. prosinca do 8. siječnja.

event 14.11.2022.
FOTO: Marin Sušić / Zagreb Winter Cup

Zagreb Winter Cup jedan je od rijetkih turnira u Hrvatskoj i Zagrebu  koji naglasak stavlja na razvoj ženskog futsala i mlađih muških kategorija, a osim hrvatskih ekipa, na turniru se i ove godine očekuju najbolje igračice iz cijele regije.

Kao i prijašnjih godina, ponovno će na turniru suditi najbolji hrvatski futsal suci, a i ove godine u planu su brojna iznenađenja u sklopu završnice natjecanja.

Organizacijski odbor uveo je određene promjene. Tako za svaku kategoriju postoji minimalan broj ekipa koji se mora ispuniti kako bi se turnir održao. Ako se navedeno ne ispuni, kategorija se otkazuje, a umjesto te kategorije uvest će se potpuno nova kategorija ”U-15” za starije pionire.

FOTO: Marin Sušić

U mlađim muškim kategorijama minimalan broj momčadi za održavanje turnira je 15 po kategoriji. Navedena brojka kod ženskog futsal turnira je nešto manja, a radi se o najmanje osam ekipa.

Kotizacija za natjecanje iznosi 399 HRK, odnosno 52,96 € prema fiksnom tečaju konverzije HNB-a (7,53450 HRK). Prijave za turnir mogu se izvršiti OVDJE. Napomenimo kako su svim prijavljenim ekipama osigurane minimalno dvije utakmice. Prijave za turnir traju do 29. studenog.

Za kraj napomenimo kako će i ove godine biti osigurani TV prijenosi utakmica završnice turnira, a na kojem programu ćete ih moći pratiti otkrit ćemo uskoro. Većinu utakmica grupne faze natjecanja moći će se pratiti putem live streaminga.