PREOSTALO JE TRI DANA DO KRAJA PRIJAVA ZA FUTSAL TURNIR GODINE

Zagreb Winter Cup – najmasovniji futsal turnir za mlađe muške kategorije te najjači ženski turnir u regiji nakon godinu dana stanke ponovno se vraća. Prijave za futsal turnir godine traju još tri dana, do 9. prosinca, a organizatori su zadovoljni dosadašnjim odazivom.

event 06.12.2021.
FOTO: Vedran Tolić

”Unatoč ovim pandemijskim vremenima, odaziv za tunir je vrlo dobar, a posebno nas veseli što na Zagreb Winter Cup dolazi i veliki broj momčadi izvan metropole. Također veseli i činjenica da se brojne ekipe iz godine u godinu vraćaju na turnir, a to nas tjera da svake godine organizacijsku letvicu podižemo sve više. Poznato je kako na našem turniru veliku pažnju pridajemo medijskoj promociji mladih sportaša, a naravno, tako će biti i ove godine”, izjavio je predsjednik Organizacijskog odbora MC Plus Zagreb Winter Cupa, Vedran Prga.

Podsjetimo, Zagreb Winter Cup ove će se godine održati od 18. prosinca do 9. siječnja. Prijave za turnir vrše se putem web stranice www.zgwintercup.com, a kotizacija za nastup iznosi svega 200kn što je čini najpovoljnijom, za turnir ovakvoga tipa, u Hrvatskoj.

Većina utakmica Zagreb Winter Cupa moći će se pratiti putem društvenih kanala turnira, dok će sama završnica, od četvrtfinala na dalje, biti prenošena uživo u programu Sportske televizije. Organizatori vjeruju da će to biti još jedan dodatan poticaj mladim nadama hrvatskog nogometa i futsala. S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju svi natjecatelji i posjetitelji dužni su, u skladu s epidemiološkim mjerama, na ulazu u dvorane pokazati EU digitalnu covid potvrdu (o cijepljenju, preboljenju ili testiranju). Organizatori će osigurati, za sve kojima je potrebno, testiranja po povoljnoj cijeni na ulazima u dvorane u kojima će se turnir igrati.