VRAĆA SE FUTSAL TURNIR GODINE! KRENULE PRIJAVE ZA OSMO IZDANJE ZAGREB WINTER CUPA

Nakon godinu dana stanke zbog pandemije koronavirusa, vraća se Zagreb Winter Cup – najjači ženski futsal turnir u regiji te najmasovniji u muškim kategorijama U-17, U-19 i U-21. Osmo izdanje ovoga tunira održat će se od 18. prosinca do 9. siječnja, a odigrat će se u brojnim zagrebačkim dvoranama širom grada.

event 22.11.2021.
FOTO: Vedran Tolić

Zagreb Winter Cup jedan je od rijetkih malonogometnih turnira u Hrvatskoj i Zagrebu  koji naglasak stavlja na razvoj ženskog futsala i mlađih muških kategorija, a osim hrvatskih ekipa, na turniru se i ove godine očekuju najbolje malonogometašice iz regije.

”Iznimno nas veseli što nakon godinu dana stanke ponovno možemo organizirati Zagreb Winter Cup. Kao i prijašnjih godina, većina utakmica bit će prenošena putem live streama, dok smo za završnicu turnira ponovno osigurali televizijski prijenos u suradnji sa Sportskom televizijom. Unatoč izazovnim vremenima, očekujemo veliki broj prijava jer osvajanje Zagreb Winter Cupa predstavlja veliku čast za igračice i igrače”, rekao je predsjednik Organizacijskog odbora turnira, Vedran Prga.

Prijave za futsal turnir godine traju do 9. prosinca ili do popunjenja kvota po pojedinoj kategoriji, a ekipe se mogu prijaviti putem službene web stranice turnira: www.zgwintercup.com. Svi natjecatelji i posjetitelji dužni su, u skladu s epidemiološkim mjerama, na ulazu u dvoranu pokazati EU digitalnu covid potvrdu (o cijepljenju, preboljenju ili testiranju).

Treba naglasiti kako će i ove godine glavni sponzor turnira biti tvrtka MC Plus d.o.o. iz Stupnika te će shodno tome turnir nositi naziv MC Plus Zagreb Winter Cup.